5x: favoriete werkplekken in omgeving Utrecht

Waarom zou je altijd op kantoor moeten werken? Wij werken regelmatig en graag vanaf andere locaties. Het geeft ons inspiratie en het helpt ons om out-of-the box te denken. En bovendien word je niet continu gestoord door collega’s. Als je een afgebakende taak gaat verrichten of wilt werken aan een project, stap dan eens uit je vertrouwde omgeving. Wij delen graag onze favoriete werkplekken met jou!

  1. Groenland, Driebergen

De heerlijke binnentuin is onze favoriet bij mooi weer! Je hebt er geen last van de drukte maar kan toch fijn buiten zitten, in de zon of juist in de schaduw.

  1. Atoomclub, Amersfoort

Werken in een designomgeving met andere ambitieuze ondernemers? Atoomclub Amersfoort is goed bereikbaar met een locatie direct naast de A1.

werkplekken_spott_doorn_flexwerken

  1. SPOTT, Doorn

De serre van SPOTT is een plaatje! Het restaurant heeft een sfeervolle inrichting binnen en buiten én een knus terras om tot laat van de avondzon te genieten.

  1. VTWonen Beach office @ AJUMA, Zandvoort

Oké, deze flexwerkplek ligt niet in de omgeving Utrecht maar is zeker de moeite waard. Combineer het werken met een heerlijke strandwandeling: maak je hoofd leeg zodat er ruimte is voor allerlei creatieve ideeën. Mooie inrichting, uitzicht op zee, goede koffie en Wi-Fi: wat wil je nog meer?

Favoriete_Werkplekken_Smaak_Stijl_Nieuwegein

  1. Smaak & Stijl, Nieuwegein

Wil je wel een strandgevoel krijgen maar dan op een plek die wat meer centraal gelegen is? Aan de rand van Nieuwegein ligt Smaak & Stijl: een grandcafé in strandtentsfeer. Een mooie locatie vlakbij knooppunt Oudenrijn, waar je toch het idee hebt midden in de natuur te zitten. Leuk detail: de strandtent is een originele strandtent uit Scheveningen!

Benieuwd waar in Utrecht wij graag onze laptops openklappen? Bekijk ook een overzicht met onze favoriete flexwerkplekken in Utrecht.


delen