Cadeautje voor jou: VIP event – The power of presence!

Ben jij secretaresse, projectondersteuner of office manager en op zoek naar een leuke (parttime) job? Of ben jij zelfstandige freelance secretaresse, VA of PA op zoek naar een toffe (interim)opdracht?

Dan willen we je graag ontmoeten op dinsdag 29 mei op ons VIP event: The power of presence!

Vanaf 16.00 tot 19.00 uur kun je te weten komen wat Sidekick support voor je kan betekenen, gave workshops volgen, genieten van een hapje en een drankje en kennis maken met andere (aspirant)sidekicks. Het adres is Offices XL, Kokermolen 4, 3994 DH Houten.

  • 16.30 uur Workshop Personal branding – Nicole Mochèl, imagospecialist, Beleef je kleur
  • 17.15 uur Workshop Vloggen – Tanja Smorenburg, filmmaker en storyteller, Bedrijfsfilm.tv
  • 18.15 uur Speeddate-ronde voor al je vragen over werken bij Sidekick support

Doe jezelf een plezier en boek dit gratis event als cadeautje voor jezelf! Geef je op door een mail te sturen naar info@sidekicksupport.nl.

Your Presence is a Present.

Mocht 29 mei je niet uitkomen dan ontvangen we graag je CV via info@sidekicksupport.nl en maken we samen een afspraak op een ander tijdstip.

Tanja Smorenburg

Als regisseur heb ik vooral ervaring achter de camera. Na mijn afstuderen aan de filmacademie heb ik veel videoproducties gemaakt voor het bedrijfsleven en overheid. Met de komst van internet en sociale media is er (ook voor mij) het nodige veranderd in de toepassing van video. Tegenwoordig staan veel mensen voor de camera om te vloggen. (Ik ook trouwens. Check je mijn kanaal ZZP TeeVee?). Video is hot! Maar niet zo makkelijk te fabriceren als het op eerste gezicht lijkt.

Met mijn ervaring en kennis ga ik je leren hoe je een vlog maakt, die authentiek is en jouw verhaal als ondernemer recht doen. Maar die ook gezien mag worden!

Ik hoop je te zien bij mijn workshop!

Nicole Mochèl kleurt je dag

In mijn werk als Imagospecialist, kleur- en stijl consultant en coach, breng ik de creativiteit terug in mijn leven door te werken met mensen, mode en kleur. Mijn enthousiasme en intuïtie voor de positieve uitwerking van kleuren en kleding wil ik graag delen met anderen. Ik wil van jouw dag een belevenis maken met Beleef je kleur, door te laten zien wat kleur en kleding voor effect kan hebben op je humeur en je uitstraling. Want bewust zijn van je eigen kleurenpalet en je persoonlijk presentatie wat deze met je doen geeft zelfvertrouwen, en daarvan kunnen we nooit genoeg hebben.

Ik ben tot het inzicht gekomen dat wat je bij je draagt, letterlijk en figuurlijk, ook gevolg heeft voor wat je bijdraagt aan de wereld. Want als jij je prettig voelt en dus goed in je vel zit – en wat is kleding anders, dan een tweede vel? – dan word je verdraagzamer. Je verhoogt je toegankelijkheid. Je groeit als mens en daardoor kun je meer voor anderen betekenen.

Kleur meer dan kleur alleen: het is een belevenis.


delen