Favoriete apps van Sidekick: deel 1

Er zijn tegenwoordig zoveel apps die het leven een stuk eenvoudiger maken. Welke apps gebruik jij en welke kun je niet meer missen? Onze favoriete apps hebben ons al een hoop tijd bespaard, dus we willen ze graag met je delen. 

Toggl

Ideaal voor het bijhouden van je uren en bijvoorbeeld registratie van je zakelijke kilometers. Ook kun je rapporten maken zodat je per klant een overzicht hebt van de gemaakte uren. Een aparte urenregistratie maken is niet meer nodig. Ook handig: Toggl geeft je inzicht in het aantal uur dat je aan bepaalde taken besteed. Al je urenregistratie in één handige app.

Trello

Organiseer alles bij elkaar. Oneindige mogelijkheden. Wij gebruiken Trello voor het overzicht van bijvoorbeeld onze projecten. Wij delen informatie op “kaarten” waardoor veel mailtjes over en weer overbodig worden. Zo vind je alle nodige info ook snel terug op één plek. De app is erg gebruiksvriendelijk en je kan je borden op veel manieren customizen en naar je eigen wens maken.

1Password

Losse briefjes met wachtwoorden kunnen echt niet meer: laat 1Password voortaan al je wachtwoorden bewaren. De automatische invulfunctie voor je wachtwoorden scheelt je uiteindelijk een hoop tijd. 1Password is vanaf elk device te benaderen zodat je jouw wachtwoorden overal bij je hebt. Voor bedrijven zijn er groepen aan te maken, hoef je ook geen wachtwoorden meer rond te mailen. Je kunt ook een scheiding maken van je wachtwoorden tussen privé en zakelijk.

OneNote

Ook mobiel goed te benaderen! Een super tool (onderdeel van Office 365) om informatie te delen voor je werkgroep, bijvoorbeeld. De ideeën die in het weekend in je opkomen kun je hier snel parkeren. Je komt ze op je werk weer tegen. Een digitaal notitieboek met onwijs veel mogelijkheden en handige functies.

Todoist

Een handige app om je to-do-lijstjes bij te houden. Je kunt onderscheid maken in verschillende projecten, labels toevoegen, een tijd en vervaldata instellen. Zo heb je elke dag een overzicht van je to-do-zaken. Geen gekras meer op een papieren to-do-list, en rust in je hoofd doordat je niet al je taken hoeft te onthouden.

Meer tijdbesparende apps? Bekijk ook onze andere lijst met favoriete apps.


delen