Favoriete apps van Sidekick: deel 2

Tegenwoordig zijn er zoveel taken die je sneller kunt afhandelen dankzij een app op je smartphone. Ze helpen je om efficiënt te werken: daar houden wij bij Sidekick support van. We delen graag onze favoriete apps met je.

Tikkie

Deze app ken je misschien al, zo niet, hoog tijd om daar verandering in te brengen. O zo handig voor het snel delen van een gezamenlijke bon: bijvoorbeeld voor het cadeautje van je jarige collega.

Stocard

‘Heeft u een klantenkaart?’. ‘Ja, die moet ik ergens hebben. Hier misschien. Nee, niet hier… Hier dan… Nee… Dan zit die in mijn andere tas.’ Herkenbaar? Met Stocard niet meer. Al je klantenkaarten digitaal in je telefoon.

Fast Finder

Vind alles snel terug op je Android met Fast Finder. Inmiddels staat er zoveel op je telefoon dat je soms behoorlijk aan het zoeken bent. Met Fast Finder vind je alles snel terug.

ScanBizCards

Al die losslingerende visitekaartjes. Scan ze met ScanBizCards. Er is ook een mogelijkheid om deze te exporteren naar Excel. Zoeken in deze app gaat een stuk sneller dan op de vele fysieke plekken waar je het visitekaartje wel eens neergelegd zou kunnen hebben.

Parkmobile

Dit wordt steeds meer de #1 app in Nederland. Heel snel en gemakkelijk parkeren op basis van je gps-locatie. Handig!

ScamScanner

Maak snel een foto van al je notities, bonnetjes en aantekeningen. Je kunt de foto’s direct naar je mail sturen, uploaden in Dropbox, OneNote, naar je printer versturen of er een PDF van maken. Ideaal en zo ben je van al die rondslingerende briefjes af, die je nooit vind op het moment dat je ze nodig hebt.

Meer tijdbesparende apps? Bekijk ook onze andere lijst met de favoriete apps van Sidekick.


delen