Favoriete flexwerkplekken in Utrecht

Utrecht zit vol met plekken waar jij je laptop tevoorschijn kan halen om te werken. Koffie, stopcontacten en Wi-Fi alleen zijn niet genoeg: een inspirerende omgeving is ook een must om fijn aan de slag te gaan. Daarom delen wij graag onze favoriete werkspots in Utrecht.

  1. Pop-up professionals, Utrecht

Bij Pop-up professionals kun je een werkplek huren inclusief bureaustoel, koffie en Wi-Fi. Je komt in contact met andere professionals en er worden regelmatig trainingen georganiseerd. Zoek je geen werkplek? Je kan hier ook terecht om een vergaderruimte te huren.

  1. De Stadstuin, Utrecht

Bureau huren of in het café werken: beide zijn inspirerend. De Stadstuin ligt wel net buiten het centrum.

  1. BROEI, Utrecht

Een inspirerende werkomgeving waar je leuke contacten op kunt doen. Fijne plek om te werken maar misschien niet als je gemakkelijk afgeleid wordt door geluiden om je heen. Het is er vaak druk en niet alleen met mensen die op dat moment aan het werk zijn.

  1. Key West Beachhouse, Utrecht

In een vorig artikel met onze favoriete werkplekken noemde we het VTWonen Beach Office in Zandvoort al. Nog een favoriet: Key West Beachhouse, gewoon in Utrecht. Voor ons wat dichterbij huis (en kantoor) maar toch met strandgevoel. Hele lange strandwandelingen kunnen vanuit hier niet gemaakt worden, maar een rondje om de Haarrijnse Plas is wel een optie.

  1. Karibu Café, Utrecht

Werken in een creatieve broedplaats? Café Karibu zit in een verzamelpand vol creatievelingen. Wij worden heel blij van dit kleurrijke café vol groen. Voor de ochtendmensen: je kunt hier al vanaf 8.30 uur ‘s ochtends terecht. Wel even opletten om teleurstellingen te voorkomen: maandag en dinsdag zijn ze gesloten.

  1. Het Koffiehuis, Utrecht

Reis je regelmatig met de trein, dan kom je vast vaker op Utrecht Centraal. Klinkt niet als de ideale plek om te werken, maar op de eerste verdieping is het verrassend rustig. Bij Het Koffiehuis ben je even weg van de drukte. Heel fijn als je een langere overstap hebt of moet wachten op een vertraagde trein.

Kopfoto: Karibu Café


delen