Favoriete online tools

Tegenwoordig kun je zoveel taken sneller afhandelen met behulp van online hulpmiddelen. Je werkt er een stuk productiever door en daar houden wij bij Sidekick support wel van. Wij delen graag onze favoriete online tools met jullie.

Toggl

Superhandig voor je urenregistratie! Met deze tool weet je niet alleen hoeveel uur je voor een opdrachtgever of project hebt gewerkt, maar krijg je ook inzicht in welke taken het meeste tijd kosten. Die tijdrovende taak die geen energie oplevert, kun je in de toekomst misschien beter uitbesteden. Zo houd je meer tijd over voor de dingen die jij echt belangrijk vindt.

1Password

Een password manager moet veilig én makkelijk in gebruik zijn. Wij zijn fan van 1Password Teams. Je hebt verschillende kluizen die je deelt met verschillende teams, zo heeft iedereen alleen toegang tot de wachtwoorden die zij nodig hebben. Post-its en mailtjes met wachtwoorden zijn verleden tijd. Ook handig: je kunt er meer dan alleen je wachtwoorden in kwijt. Andere informatie die veilig opgeslagen moet worden, kun je ook in de kluis zetten.

WeTransfer

Hoogstwaarschijnlijk heb je zelf ook al vaker van WeTransfer gebruik gemaakt. Erg bekend, maar oh zo fijn! Daarom nemen we deze toch even op in ons lijstje, het delen van grote en veel bestanden is een stuk makkelijker geworden met WeTransfer. Geen gedoe meer met USB-sticks of mailtjes met te grote bijlages.

MoneyMonk

Of je het nou leuk vindt of niet, een goede administratie is een must. Voor je boekhouding zijn er gelukkig allerlei tools die het een stuk eenvoudiger maken. Wij gebruiken MoneyMonk voor het inboeken van onze facturen. MoneyMonks missie is boekhouden echt gemakkelijk te maken, en dat is gelukt. Het werkt snel en efficiënt doordat veel zaken geautomatiseerd worden. Vraagt de boekhouding toch te veel energie van je? Dan kun je het natuurlijk ook uitbesteden.

Trello

Heel handig voor het overzichtelijk houden van projecten en je taken. Ook fijn: het scheelt een hoop mailtjes hen en weer als je de ‘borden’ deelt met collega’s. Trello werkt ook met een gebruiksvriendelijke app.

OneNote

OneNote is onderdeel van Office 365 en een soort digitaal notitieboekje met heel veel mogelijkheden. Door de handige app kun je jouw ideeën hier snel in kwijt, ook als je niet aan het werk bent. Geen losslingerende plaknotities meer, maar alles op één plek en vanaf al je apparaten te benaderen. Het programma werkt super samen met de andere Office-toepassingen zoals Word, Excel en Outlook.


delen