Je bedrijf niet out-of-office én je werknemers optimaal laten genieten van hun vakantie

Ruim 40 procent van de Nederlanders laat het werk niet helemaal los op vakantie. De helft kan het niet laten om e-mails te checken en werktelefoontjes te beantwoorden. Wil je dat jouw werknemers weer helemaal opgeladen en ontspannen terugkomen van hun vakantie? Regel vakantievervanging. Zo kunnen zij ook echt out-of-office.

Vakantievervanging voor een paar weken?

Bang dat vakantievervanging door iemand van buiten je organisatie te veel gedoe is met inwerken? Niet nodig! Sidekick support werkt met een team van ervaren assistenten die direct aan de slag kunnen. Je belast de aanwezige werknemers niet, je werknemers kunnen zorgeloos op vakantie én die berg mail is weggewerkt wanneer ze weer terugkomen. Laat de dagelijkse taken ook in de zomerperiode doorgaan en schakel Sidekick support in.

Business support of interim

Een paar uur per week of stabiele dagelijkse ondersteuning? Een virtual assistant op afstand of een PA die ook fysiek aanwezig is? Wat je behoefte ook is, met de praktische ondersteuning door een van onze proactieve Sidekicks wordt de agenda gewoon bijgehouden, e-mail afgehandeld en telefoon beantwoord. Misschien heb je alleen incidenteel ondersteuning nodig voor het notuleren van een paar vergaderingen, ook daarvoor is Sidekick er om jou te helpen.

Jouw werknemers écht out-of-office maar je bedrijf niet? Stuur een mail naar info@sidekicksupport.nl of bel Els (06 38719873) of Manuela (06 48626735).


delen