Meet Sidekick Jeanine

Jeanine is altijd op zoek naar uitdaging. Toen haar huidige werk onvoldoende uitdaging bood, besloot ze dat het tijd was om het over een andere boeg te gooien. “Menig leidinggevende zat met rollende ogen voor me als ik voor de zoveelste keer liet ontvallen dat ik een nieuwe uitdaging nodig had om me te kunnen blijven ontwikkelen”. Jeanine is wars van eilandculturen, beoordelingsgesprekken en teveel kletspraat bij de koffieautomaat. Daadkrachtig als ze is, besloot ze voor zichzelf te beginnen als freelance managementondersteuner. “Als telg van een ondernemersfamilie heb ik van het begin af aan een rotsvast vertrouwen gehad dat dit zou gaan lukken”.

Passie

En dat rotsvaste vertrouwen hadden wij ook in haar. Wij leerden Jeanine eind 2015 kennen en hadden meteen een klik. Niet alleen qua ambities op werkgebied en onze ondernemersmentaliteit maar ook onze drive om de wereld een klein beetje mooier te maken. Daar kunnen we uren over bomen. En over bomen gesproken; Jeanine zet zich belangeloos met hart en ziel in voor het project Tree of life van Stichting Het Kan Wel!. De massale ontbossing in Afrika zorgt voor een klimaatverandering die zijn weerga niet kent. Het project Tree of life zorgt voor het planten van bomen in Togo om het ecosysteem daar te herstellen. Een fantastisch project waar Jeanine en het team van Tree of life zich elke dag voor inzetten.

Kwaliteit

Als directiesecretaresse ontzorgt Jeanine directies, managementteams en ondernemers. “Waar ik blij van word is dat wàt ik doe en hòe ik het doe ervoor gaat zorgen dat de ander zich kan focussen op datgene waar hij of zij goed in is èn kan versnellen”. De lat ligt bij Jeanine altijd hoog, wat zich vertaalt in een stuk toegevoegde waarde en kwaliteit die haar klanten verder helpt. “De winst is dat de ander tijd overhoudt voor zaken die echt belangrijk zijn”.

Sidekick Jeanine

Inmiddels heeft Jeanine meerdere opdrachten voor Sidekick uitgevoerd en heeft de samenwerking een structureel karakter gekregen. Bij opdrachtgevers wordt zij vaak terug gevraagd als er nood aan de man is en er snel effectieve en efficiënte ondersteuning nodig is. Maar ook denkt ze kritisch mee waar verbeteringen mogelijk zijn. Het liefst werkt Jeanine voor ondernemers met een passie en organisaties met een maatschappelijke missie. Ben jij haar droomklant?


delen