Offices XL Houten

Op zoek naar stijlvolle kantoorruimtes? Vanaf 1 januari 2016 kunt u als ondernemer of zzp’er terecht aan de Kokermolen 4 bij Offices XL. Eigenaren Wilco Priester en Oscar Mensen bouwden het pand aan de Molenzoom om tot een prachtige kantoorruimte met 20 kantoorunits van 17 tot 50m2. Bijkomend voordeel is dat u gebruik kunt maken van extra faciliteiten zoals gratis wifi, koffiemachine, loungeruimte en vergaderruimtes. Tevens biedt Offices XL de gelegenheid om voor een dag (deel) of enkele dagen een flexplek te huren. Offices XL onderscheidt zich ten opzichte van andere kantoorpanden door een luxe warme uitstraling, hoge afwerkingsgraad, goede prijs-kwaliteitverhouding en het aanbieden van extra faciliteiten. Doordat de eigenaren direct betrokken zijn bij de verhuur is de communicatie gemakkelijk.

Uniek is dat Offices XL ook secretariële en administratieve ondersteuning kan leveren. Daarvoor is Offices XL een samenwerking aangegaan met Sidekick support. Eigenaren van Sidekick support Els Slob en Manuela Geurts zijn heel enthousiast over deze samenwerking. De huurders kunnen op deze manier gebruik maken van onze ondersteunende diensten. Dat kan op structurele basis maar ook bij pieken. Sidekick biedt personal en virtual assistants aan ondernemers en professionals. Wilt u als ondernemer continu bereikbaar zijn? Of extra hulp bij grote werkdruk? De ervaren assistenten van Sidekick helpen: van telefoonservice tot het beheren van uw agenda, CRM of website.

Inmiddels zijn al er al negen kantoorruimtes verhuurd in Offices XL. Interesse? Neem contact op met Wilco Priester of Ocsar Mensen via 030-259 9845 of stuur een e-mail naar info@hhoffices.nl


delen