Sidekick Academy: ‘Slimmer digitaal (samen)werken’

Now introducing: Sidekick Academy. Informerende en inspirerende workshops met aansluitend een gezellige borrel. Bij elke editie duiken we in een ander onderwerp, doe je écht kennis op en leer je deze gelijk praktisch toe te passen in je eigen werk. Mark your calender: op 23 november is de eerstvolgende editie! Op deze vrijdag organiseert Sidekick Academy de workshop ‘Slimmer digitaal (samen)werken’ gegeven door Cheska Verhoeven van Smartly Organized. 

Elke dag heb je te maken met mails die je verstuurt en ontvangt. Je maakt de hele dag door notities en documenten, deelt ze met collega’s en slaat ze op. Je werkt op verschillende locaties voor verschillende opdrachtgevers. Je neemt deel aan vergaderingen, je zit ze voor of organiseert ze.

Volop informatie…

We leven in een tijd waarin we steeds meer informatie verwerken. Tegelijkertijd zijn we steeds minder gebonden aan plaats en tijd. En jij hebt waarschijnlijk net als anderen daarin je eigen methodes gevonden, om samen te werken, al deze informatie te bewaren, op te slaan en terug te vinden.

Cheska helpt je om eenvoudiger, slimmer en effectiever te werken en samen te werken. Het gaat over Office 365 (OneNote, Teams, Planner) en andere handige tools. Na de workshop is iedere deelnemer in staat om resultaatgerichter en productiever te werken.

Datum: vrijdag 23 november 2018

Tijd: 13.30 – 16.00 uur met aansluitend een borrel

Locatie: Sidekick support, Kokermolen 4 te Houten

Kosten: €15,00 per persoon

Meenemen: Niets, je hebt geen laptop nodig

 

Aanmelden? Stuur een mail naar info@sidekicksupport.nl.


delen