Sidekicks aan het woord: Werken bij Sidekick support

Persoonlijk contact, relevante workshops, betrokkenheid en werk dat bij je past: dit is wat Sidekicks zeggen.

‘Ik werk sinds 2015 als freelance directiesecretaresse. Daarvoor heb ik 10 jaar als secretaresse gewerkt, tot ik toe was aan iets nieuws. Een nieuwe uitdaging. Ik wilde niet wéér bij een ander bedrijf in dienst, wéér hetzelfde doen. Ik heb toen de knoop doorgehakt: ik wilde voor mijzelf beginnen. Via via hoorde ik van Sidekick en toen heb ik contact gelegd. Het ging vrij rap: we hebben elkaar ontmoet en al snel had ik een eerste opdracht via Sidekick. Sidekick is de brug geweest naar het zelfstandig ondernemerschap en ik kon voorzichtig proberen of dat beviel. Acquisitie hoef je niet zelf te doen en alle contacten verlopen via Sidekick. Er is veelvuldig persoonlijk contact en Sidekick organiseert relevante workshops of eens een lunch waarbij je ook andere Sidekicks ontmoet. Het delen van kennis en uitwisselen van ervaringen is een groot voordeel.’ – Sidekick Jeanine

‘Daar zat ik dan. Met ruim 30 jaar werkervaring thuis op de bank. In goed overleg vertrokken, vol plannen, maar dan blijken die plannen door wet- en regelgeving niet goed te realiseren. Na een aantal maanden kwam ik via via bij Els Slob aan tafel te zitten. Een goed gesprek over kwalificaties, wensen en behoeften volgde. Sinds begin december 2017 ben ik door bemiddeling van Sidekick weer aan het werk. Manuela Geurts en Els Slob zijn betrokken, zeer professioneel, weten waarover zij praten en hebben een brede blik. Zij kijken verder dan je cv en zoeken in overleg met jou naar een baan die echt bij je past.’ – Sidekick Diana

Benieuwd naar meer ervaringen? Lees ook hoe Larisse haar perfecte job vond.

Ben jij ook op zoek naar een vaste aanstelling, freelance-opdrachten of interim-klus? Bekijk de huidige vacatures. Staat er momenteel niets voor jou tussen? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste ondersteuners! Upload je cv via het sollicitatieformulier of stuur een mail naar info@sidekicksupport.nl.


delen