Terugblik 2018: nieuwe website Offices XL

De feestdagen staan voor de deur, de uitnodigingen voor eindejaar- en nieuwjaarsborrels komen binnen: het is weer december. Heb jij in de laatste weken van het jaar ook altijd de behoefte om niet alleen vooruit maar ook terug te kijken? Het einde van het jaar leent zich uitstekend voor terugblikken. Bij Sidekick kijken wij terug op een mooi jaar van verdere groei en fijne samenwerkingen.

Een mooi project was het ontwerpen van een nieuwe website voor Offices XL. Wie wel eens bij ons op bezoek is geweest of een workshop van Sidekick Academy heeft gevolgd, kent het stijlvolle kantoorpand waarin Sidekick support is gevestigd. Naast de locatie in Houten heeft Offices XL een nieuwe locatie geopend in Hilversum. Deze verandering vroeg om een nieuwe website!

Er komt veel kijken bij een nieuwe website en het is tijdrovend. Een ondernemer heeft daar niet altijd tijd voor. Sidekick support heeft dit traject uit handen genomen: van website ontwerp, het schrijven van teksten tot het opvragen van referenties en het maken van foto’s van de huurders. Ook de bouw van de website is door Sidekick gecoördineerd en afgestemd met de websitebouwer. Al met al is een heel mooie website geworden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Wij kijken uit naar weer een mooi jaar vol toffe projecten! Kunnen wij in 2019 iets voor elkaar betekenen?


delen