Terugblik 2018: ondersteuning evenement !MPACT

De feestdagen staan voor de deur, de uitnodigingen voor eindejaar- en nieuwjaarsborrels komen binnen: het is weer december. Heb jij in de laatste weken van het jaar ook altijd de behoefte om niet alleen vooruit maar ook terug te kijken? Het einde van het jaar leent zich uitstekend voor terugblikken. Bij Sidekick kijken wij terug op een mooi jaar van verdere groei en fijne samenwerkingen.

Zo organiseerde Sidekick support in samenwerking met Ondernemend Houten op 3 oktober !MPACT Krommerijnstreek: een event over duurzaam ondernemen in de regio Krommerijn en podium voor initiatieven van bedrijven en visionairs die impact hebben op een duurzame toekomst van de regio. Helga van Leur was aanwezig als keynote spreker en gerenommeerde bedrijven als BOVAG, Inventum, Sempergreen en Rabobank inspireerden de bezoekers met hun duurzame story’s.

Naast de organisatie van het evenement heeft Sidekick support de uitnodigingen, badges en banners ontworpen en verzorgd. Ook tijdens het event waren er Sidekicks aanwezig om alles in goede banen te leiden en de gasten te ontvangen. Het was een inspirerende en bijzondere dag met bijna 200 deelnemers!

Wij kijken uit naar weer een mooi jaar vol toffe projecten! Kunnen wij in 2019 iets voor elkaar betekenen?


delen