Portfolio

Scroll door het portfolio om een beeld te krijgen van de grafische producten die onze vormgeefster Michelle heeft geleverd.

Sidekick support

Een paar jaar na de start was het voor Sidekick support tijd om de huisstijl te vernieuwen. Denk aan het logo, kleurgebruik en lettertypen. De nieuwe huisstijl is inmiddels in alle uitingen doorgevoerd, zowel online als offline. De website en social media kanalen zijn in dezelfde stijl als het briefpapier, de wenskaarten, visitekaartjes en andere documenten.

Niet alleen goed voor de herkenbaarheid: Sidekick beschikt nu over een visuele identiteit die helemaal bij het bedrijf past. Het resultaat? Een huisstijl die zowel vrouwelijkheid als power uitstraalt.

Offices XL

Wie wel eens bij Sidekick op bezoek is geweest, kent het stijlvolle kantoorpand waarin Sidekick support is gevestigd. Naast de locatie in Houten heeft Offices XL een nieuwe locatie geopend in Hilversum. Deze verandering vroeg om een nieuwe website! Er komt veel kijken bij een nieuwe website en het is tijdrovend. Een ondernemer heeft daar niet altijd tijd voor. Sidekick support heeft dit traject uit handen genomen: van website ontwerp, het schrijven van teksten tot het opvragen van referenties en het maken van foto’s van de huurders. Ook de bouw van de website is door Sidekick gecoördineerd en afgestemd met de websitebouwer. Al met al is een heel mooie website geworden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.

Secretary for You

Voor Secretary for You waren zowel het logo, de huisstijl en website aan vernieuwing toe. Na de rebranding komen deze overeen met wat het bedrijf wilt uitstralen.

Bureau de baas

Voor Bureau de baas was een nieuwe huisstijl niet nodig, een kleine, verfrissende update wel. Door het opstellen van een brandmanual heeft het bedrijf goed overzicht over de te gebruiken logo’s, kleuren, lettertypes en elementen. Zo kan de huisstijl eenvoudig bewaakt worden. Daarnaast is het fotogebruik op de website en social media kanalen een belangrijk onderdeel van de online identiteit van Bureau de baas. Het selecteren van de juiste foto’s heeft dan ook veel aandacht gekregen.

Els & Els

Ondernemers Els & Els organiseren jaarlijks een Inspiring Spring Break. Voor dit ondernemersreis zijn een logo, ondernemersspel en werkboek ontworpen en een paklijst en gedicht vormgegeven.

!MPACT

!MPACT Krommerijnstreek: hét ‘Duurzaam Ondernemen’ evenement in de regio met als doel het verbinden, inspireren & activeren van en door duurzame ondernemers met positieve zakelijke resultaten als gevolg. Voor dit event heeft Sidekick onder andere grafische ondersteuning geboden door het ontwerpen van het logo, banners en uitnodigingen.

Grafisch support

Niet toe aan een hele nieuwe huisstijl of website maar kan je toch wat hulp op het gebied van grafische vormgeving gebruiken? Ook in jouw huidige huisstijl kunnen wij producten aanleveren, zowel voor print als digitaal. Of het nu gaat om eenmalig drukwerk (zoals flyers, posters, brochures) of te gebruiken sjablonen zoals social media templates en presentaties: Sidekick neemt deze grafische taken graag uit handen.

Neem contact op