Sidekick Academy

Vind jij het belangrijk om je te blijven ontwikkelen? Sidekick support organiseert regelmatig workshops zodat jij op de hoogte kunt blijven van de nieuwste ontwikkelingen en je skills kunt bijhouden en uitbreiden.

Als intermediair weten wij aan welke vaardigheden behoefte is vanuit bedrijven. Dit vertalen wij in informerende en inspirerende workshops onder leiding van een expert op dat gebied, met aansluitend een gezellige borrel. Bij elke editie duiken we in een ander onderwerp, doe je écht kennis op en leer je deze gelijk praktisch toe te passen in je eigen werk. Van personal branding tot het organiseren van zakelijke events of werken met specifieke tools.

Wil jij de uitnodigingen als eerst in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de Sidekick Academy mailinglijst. Wegens de interactie en het behandelen van specifieke cases tijdens de workshops is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

13 juni 2019: Scrum & Agile werken

De workshop wordt gegeven door Anje Hatzmann. Anje heeft ruim 20 jaar ervaring als zelfstandig projectmanager van met name IT-projecten. Zij wordt vaak ingehuurd als business projectmanager. In eerste instantie deed zij de meeste projecten volgens de Prince II methode, maar inmiddels past zij meer agile projectmanagement toe.

Blijf op de hoogte

Archief

12 maart 2019: Hoe organiseer je een succesvol zakelijk evenement?

In een wereld waar steeds meer online communicatie plaatsvindt, is een fysiek event onmisbaar geworden. Het is dé gelegenheid voor persoonlijk contact en je kunt een ervaring meegeven die blijft hangen. Een evenement is een onmisbaar marketing en communicatie element in elke organisatie.

Voor de volgende editie van Sidekick Academy hebben wij Britt van Engeland van B. Your Event Manager uitgenodigd om een workshop te komen geven. Britt is enthousiast en gepassioneerd: de doelstelling van de klant is haar voornaamste inspiratie. Haar kracht is het uitdenken en organiseren van B2B-evenementen die aansluiten bij de merken en organisaties. Britt gaat uit van mogelijkheden en creëert kansen. Dit is buiten haar opdrachtgevers ook niet onopgemerkt gebleven: in 2018 heeft zij de FOTY (Freelancer Of The Year) award gewonnen!

Britt deelt tijdens de workshop niet alleen haar eigen kennis en ervaring maar zal ook cases behandelen samen met jou en de andere deelnemers. Stuur je voorbeelden, vragen en cases van tevoren op om hier optimaal gebruik van te maken.

Na deze Sidekick Academy…

… begrijp je wat er nodig is om een duidelijk plan en een kalender op te zetten

… ben je in het bezit van een handige checklist en stappenplan

… weet je een event als marketingmiddel te gebruiken

Aanmelden

Datum: dinsdag 12 maart vanaf 17.00u

Locatie: Sidekick support, Kokermolen 4 te Houten

Kosten: €19,- p.p. (excl. btw), inclusief hapjes & drankjes

Programma
17.00u: ontvangst met pizza
17.15u: workshop, cases, Q&A
19.30u: netwerken, napraten en nog wat hapjes & drankjes
20.00u: leave inspired ?

Meld je aan door een mail te sturen naar info@sidekicksupport.nl en leer hoe je een succesvol zakelijk evenement organiseert! Wegens de interactie en het behandelen van cases tijdens deze workshop is er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Op de hoogte gehouden worden van deze Sidekick Academy? Meld je ook aan bij het Facebook event.